A dream came true

VARNING: LÅNGT INLÄGG MEN JAG VAR TVUNGEN ATT BERÄTTA DETTA
 
Vi åkte bil i flera timmar. Hela dagen, i  stort sett. Och i mina hörlurar spelades mitt favoritband - 30 Seconds To Mars. De som känner mig vet hur mycket jag faktiskt älskar det bandet, att jag kan sitta i timmar och titta på bilder/lyssna på musiken/titta på liveklipp osv. De är underbara. Och så skulle de spela i Sverige. Så det var inte mer än en självklarhet att sätta sig i bilen och åka till Stockholm då.
 
De skulle spela kl 20 på kvällen, men redan kl 12 gick jag och min kompis in på Gröna Lund. Det hade redan bildats en folkmassa vid scenen.
"Vi kan väl åka saker osv hela dagen, det kommer ändå finnas skärmar sen", sa min kompis, och ärligt talat i den sekunden gav jag henne världens mördarblick. Så vi köpte med oss mat och satte oss vid scenen direkt.
   I 8 timmar satt vi i stekhet sol och väntade. Det var trångt, varmt och långtråkigt. Men jag skulle få se mitt favoritband spela, så det skulle vara värt det.
 
När konserten väl började trängde jag mig nästan längst fram. Jag tappade bort min kompis helt, och det var omöjligt röra sig. Jag hade bestämt mig för att under konserten skulle jag iaf få ögonkontakt med alla bandmedlemmar. Och jag lyckades. Först fick jag Tomo Milicevic att vinka på mig (efter att ha ropat högt ett antal gånger). Sen fick jag trummisen, Shannon att ge mig en slängkyss (efter att ha slängt kyssar och ropat tusen gånger). Bara det kändes hur stort som helst. Men jag kunde inte få kontakt med Jared, sångaren. Och konserten gick mot sitt slut. Jag ropade så fort det blev någorlunda tyst. Och så tittade han på mig. Jag trodde jag skulle svimma när jag ropade "I LOVE YOU JARED" och han svarade "I LOVE YOU TOO BLONDIE!". Men ännu sjukare var att han direkt efter det sa "I want you to come up on stage, come up to me." Förstår ni min chock? En vakt kom och drog mig ur publiken och ledde mig upp till scenen. Jag har aldrig skakat så mycket.
  
Väl uppe på scenen kunde jag inte säga mycket annat än "I love you I love you I love you" och när han svarade "My god you're so beautiful, I'm falling in love" fick jag inte fram ett ord. Han måste trott jag var en idiot.
Sen kom det upp typ 20 pers till och ställde sig på scenen och sista låten började. Jag ställde mig med dom andra längst bak, men då kom Jared fram till mig och sa "I want you to stand with me instead, beautiful" , och så la han armen om mig och så gick vi längst fram på scenen. Jag dog. Jag såg ut som en idiot men det spelar ingen roll. Jag älskar 30 Seconds to Mars så detta var verkligen en dröm som blev verklighet.
 
 
Här är ett klipp som någon filmade då. Vid 3:21 kommer han och hämtar mig från dom andra som står på scenen. Jag vet att jag ser knäpp ut men alltså jag bryr mig inte ens.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: malin [fotoblogg]

sv: tusen tack :)


shit vad häftigt! förstår verkligen att det är en dröm som gått i uppfyllelse :)

2013-08-08 @ 16:31:06
URL: http://mkarlstrom.blogg.se
Postat av: Johanna L

svar: Tack så mycket! :D

2013-08-08 @ 16:49:45
URL: http://johannalovisa.blogg.se
Postat av: ♫♪ sandra

åh åh så underbart!! skulle du vilja gästblogga hos mig om det här? :)

2013-08-08 @ 17:39:01
URL: http://www.sandramusic.spotlife.se
Postat av: ☆Z I N J A☆

ÅH!! VILKEN KÄNSLA!!!! !:D

2013-08-08 @ 18:12:43
URL: http://zinja.blogg.se/
Postat av: Linajohansson.webblogg.se

Åh gud vad kul!!

2013-08-08 @ 19:28:31
URL: http://linajohansson.webblogg.se
Postat av: POOS

Shit vad coolt! :D
Jag såg dom i mars i Stockholm och de var riktigt jäkla grymma live!!

2013-08-08 @ 20:21:03
URL: http://www.fames.se/POOS/
Postat av: Kajsa ♥

herregud vilken tur du har!!! :O fin blogg också du är jättevacker

2013-08-08 @ 20:48:37
URL: http://kajafia.webblogg.se/
Postat av: angelica

Shiit vad kul och underbart!! Kan själv sätta mig in i den situationen om min favoritartist skulle göra så! guuud vad grymt!!♥

Sv, jaaa träning ger så mycket energi fast man egentligen blir skittrött.. haha :D

2013-08-08 @ 21:30:59
URL: http://angelicabengtsson.blogg.se
Postat av: Linda

Åh hur underbart, verkligen en dröm som blivit uppfylld! Jag hoppas också verkligen att jag kmr upp på scenen med 30STM ännu en vacker dag :> är själv också en crazy 30STM fan så roligt att träffa på andra, läste om detta i Sandras blogg och tänkte att jag skulle kolla in din blogg :)

2013-08-08 @ 21:50:43
URL: http://thepainoflove.devote.se
Postat av: Johanna - A dream as model ♥

wow vad kul :D

2013-08-08 @ 22:15:55
URL: http://jonza.blogg.se
Postat av: Felicia

ÅH vad avundsjuk jag ääääär! Jag var också på den konserten och ville så gärna få träffa honom, gud vilken upplevelse för dig alltså!

Kram!

2013-08-09 @ 17:49:36
URL: http://feliciakaiser.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0